Stucwerk

Stucwerk stukadoor

Ga jij je woning laten renoveren of ben je juist sinds kort de eigenaar van een nieuw huis? Wat jouw situatie ook is: voor frisse, strakke wanden schakel je het beste een stukadoor in. Wil je weten wat de kosten voor een stukadoor zijn? Wij zetten het graag voor je op een rijtje en geven je inzicht hoe een stukadoor de prijs precies berekent. Passen de kosten binnen jouw budget en ga je binnenkort een professional inschakelen? Op Nib Afbouw kom je in contact met professionals uit jouw regio. Plaats hiervoor gratis en vrijblijvend je klus. –stucwerk

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En ook al uw schilderwerkzaamheden.

Glad stukadoorswerk


Bij de afwerking van het stukadoorswerk kunt u kiezen voor glad pleisterwerk.
Een techniek die wanden en plafonds een luxe uitstraling geeft. Wij kunnen uw wanden/plafonds behang klaar en saus klaar maken zodat zij gereed zijn voor de vervolgbewerking.

Schuurwerk


Het aanbrengen van schuurwerk vereist kennis en expertise, wij hebben dit in huis.
Het resultaat is een korrelig uitziende oppervlakte met een draaiende schaduwwerking. Uw plafond is volledig afgewerkt en hoeft niet meer geschilderd te worden.

Ook buitenshuis verrichten wij diverse werkzaamheden. Diverse soorten cementgebonden producten van hoogwaardige kwaliteit kunnen prima worden gebruikt om buitenmuren, gevels, terraswanden en andere oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden te behandelen. De bewerkte oppervlaktes kunnen verder worden afgewerkt met afwerkpleisters, sierpleisters of schilderwerk.

Met buiten stukadoorswerk slaat u twee vliegen in een klap: uw woning of pand krijgt een vernieuwd uiterlijk en tegelijkertijd isoleert u met deze techniek het pand.